SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Houten jaloezieën en kunststof kozijnen, wat is mogelijk?

Kunststof kozijnen, Oplossingen, Inspiratie

Stel: je hebt net nieuwe kunststof kozijnen aangeschaft of je bent verhuisd naar een woning met dergelijke kozijnen. Dan kan het een uitdaging zijn om raamdecoratie te vinden waarbij je niet hoeft te boren. Met houten jaloezieën zit je in ieder geval goed. Waarom? Dat lees je nu.  
 

Wij snappen als geen ander dat kozijnen producten zijn waar je zuinig op bent.

Houten jaloezieën voor kunststof kozijnen

Zijn houten jaloezieën geschikt voor kunststof kozijnen?

Ja, dat kan zeker! Wij snappen als geen ander dat kozijnen producten zijn waar je zuinig op bent. Helaas is het bij sommige raamdecoraties noodzakelijk dat er een boor of schroef bij te pas komt. De gaten die dan ontstaan zijn onherstelbaar. Gelukkig is dit bij houten jaloezieën niet nodig, waardoor je alles heel houdt.  

Houten jaloezieën monteren op kunststof kozijnen

Wanneer je kiest voor de houten jaloezieën van 25 mm worden ze gemonteerd middels klemsteunen en zijgeleiding. Klemsteunen zijn kleine accessoires waaraan het ophangsysteem van de jaloezieën worden bevestigd. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat dit niet bij alle ramen mogelijk is. Wil je weten hoe dat precies zit? In dit artikel leggen we het je haarfijn uit.  
 

Houten jaloezie kunststof kozijn

Aluminium jaloezieën of toch houten jaloezieën?

Houten jaloezieën zijn een verrijking voor je interieur. Maar wist je dat aluminium jaloezieën ook goed samengaan met kunststof kozijnen? Voor ruimtes zoals de keuken kan dit een interessante optie zijn, omdat je vlekken en vochtplekken iets makkelijker weg krijgt.  

Wil je het beste van beide werelden? Laat dan bij ons aluminium jaloezieën op maat maken die zijn uitgevoerd met een realistische houtlook. Vraag een kleurstaal aan om zelf te ontdekken hoe de aluminium jaloezieën met houtlook nauwelijks van echt hout te onderscheiden zijn. 

Op maat gemaakte houten jaloezieën

Wij zorgen er niet alleen voor dat de houten jaloezieën feilloos op jouw kunststof kozijnen aansluiten, maar houden ook rekening met al je woonwensen. Ontvang nu advies op maat zodat je weet wat er mogelijk is. Bekijk ook onze andere opties voor kunststof kozijnen. 
 

Meer blogs