SMARTIFY YOUR HOME meer weten

De kleurenwaaier

Woudenbergseweg 60
3953 MH Maarsbergen
Nederland

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09.00-18.00
  • Woensdag: 09.00-13.00
  • Donderdag: 09.00-17.30
  • Vrijdag: 09.00-17.30
  • Zaterdag: 09.00-16.00
  • Zondag: Gesloten

's avonds op afspraak

Slimme Raamdeco

Bij deze dealer kun je terecht voor slimme raamdecoratie. Zij geven advies op maat over de diverse bedieningen en smart home mogelijkheden. Ervaar comfort en eenvoud in een stijlvol design.

Locatie

Meer over De kleurenwaaier

De Kleurenwaaier is een ambachtelijk Verf Speciaalzaak met een complete Woninginrichting. U kunt bij ons terecht voor de gehele aankleding van uw woning; vloeren, gordijnen, zonwering, behang en verf.
Ada Huyser begon twintig jaar geleden vol passie een kleine verfwinkel voor ons woonhuis in Maarsbergen. Inmiddels is het volledige pand omgetoverd tot winkel en hebben haar twee dochters in 2015 de winkel overgenomen. Onze winkel heeft een huislijke sfeer; op de muren ontdekt u de nieuwste kleuren en verftechnieken, de ramen zijn voorzien van onze ruime keus aan zonwering, de meubels zijn opgeknapt met de mooiste verven en uiteraard zijn onze vloeren ook voorzien van onze collectie vloerbedekking en laminaat. Op onze website www.dekleurenwaaier.nl vindt u meer informatie, acties!, en een overzicht van onze merken waar we trots op zijn! Een advies aan huis door interieurstylliste Tertia, of een afspraak buiten onze openingstijden behoren ook tot onze mogelijkheden! Wij nodigen u graag uit in onze winkel om u te laten inspireren in de nieuwste trends of juist in de mooie stijlvolle & tijdloze inrichting. Door ons persoonlijk advies hopen wij u goed van dienst te kunnen zijn. Ada, Hendra en Tertia Huyser

Naar onze website