SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Batjes Wonen

Energieweg 20
8304 AJ Emmeloord
Nederland

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09.30-18.00
  • Woensdag: 09.30-18.00
  • Donderdag: 09.30-18.00
  • Vrijdag: 09.30-21.00
  • Zaterdag: 10.00-17.00
  • Zondag: Gesloten
shop-in-shop

Bij een shop-in-shop verkooppunt kun je verschillende producten bekijken. Zij kunnen je daarom over deze producten nog beter adviseren (productkenmerken en bedieningsvormen).

Slimme Raamdeco

Bij deze dealer kun je terecht voor slimme raamdecoratie. Zij geven advies op maat over de diverse bedieningen en smart home mogelijkheden. Ervaar comfort en eenvoud in een stijlvol design.

Locatie

Meer over Batjes Wonen

Batjes Wonen is een meubelzaak in de breedste zin van het woord. Op onze meubelafdeling heeft u keuze uit moderne-, landelijke- en relaxmeubelen. Bankstellen, wandmeubelen, eetkamertafels met stoelen, salontafels en een ruime keuze aan relaxfauteuils. Voor een mooi slaapkamermeubel met het matras dat voor u geschikt is bent u hier op de juiste plek. Voor de keuze van het beste matras voor u, wordt u geholpen door onze slaapspecialisten. Nieuw is een afdeling met slaapkamermeubelen speciaal voor mensen die extra zorg nodig hebben. Naast meubelen voor uw woonkamer en slaapkamer, in verschillende stijlen, zijn wij ook gespecialiseerd in het leveren van raambekleding. Gordijnen, in-betweens, luxaflex, lamellen, rolgordijnen enz. er is een groot assortiment aanwezig. Voor een perfect gelegde PVC of Vinyl vloer heeft u bij Batjes Wonen een ruime keuze. Voor het leggen van andere type harde vloeren hebben wij de keuze uit laminaat, hout of marmoleum. Heeft u liever tapijt , in welke kwaliteit dan ook, het is aanwezig. We zien u graag bij Batjes Wonen!

Naar onze website