SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Fastfloor Projecten B.V

Raamdecoratie op maat - FastFloor

Edisonstraat 107
7006 RB Doetinchem
Nederland

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Maandag: 08.00-17.00
  • Dinsdag: 08.00-17.00
  • Woensdag: 08.00-17.00
  • Donderdag: 08.00-17.00
  • Vrijdag: 08.00-17.00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
Slimme Raamdeco

Bij deze dealer kun je terecht voor slimme raamdecoratie. Zij geven advies op maat over de diverse bedieningen en smart home mogelijkheden. Ervaar comfort en eenvoud in een stijlvol design.

Piet Boon

Bij deze dealer vind je de Piet Boon by Zonnelux collectie. Zij geven advies op maat over de kenmerken en mogelijke combinaties van de producten. De collectie bestaat uit stijlvolle, functionele en tijdloze raamdecoratie waar aandacht voor detail centraal staat.

Locatie

Meer over Fastfloor Projecten B.V

Fastfloor is in 1990 opgericht door Frans ter Horst en is gevestigd in de hoofdstad van de Achterhoek: Doetinchem. Jeroen Veenhuis heeft het bedrijf in 2019 overgenomen. Samen met zijn vijftien medewerkers ontzorgt hij klanten van A tot Z als het aankomt op vloeren, wandafwerking en raambekleding. Het assortiment is breed en bevat zowel gerenommeerde merken als kleinere namen.

Dit vloerenbedrijf in de Achterhoek heeft alle kunde in huis: van ontwerp tot leggen en onderhoud. Fastfloor biedt een totaal concept en legt met haar producten en ontwerpen de basis voor het interieur van zowel zakelijke klanten als particulieren. Om de gewenste kwaliteit te bereiken wordt nauw samengewerkt met leveranciers en fabrikanten van vloeren.

Fastfloor is met klanten als Amazon, Decathlon, Lidl, Scania, IKEA en LEGO één van Nederlands grootste spelers op de internationale vloerenmarkt. Particulieren zijn ook meer dan welkom in de zaak die een van de goedkoopste aanbieders van PVC-vloeren is.

De showroom is te vinden aan de Edisonstraat 107 in Doetinchem.

Naar onze website