SMARTIFY YOUR HOME meer weten

ND-Producties

Zjoekowlaan 15
2625 PJ Delft
Nederland

Routebeschrijving

Locatie

Meer over ND-Producties

ND Producties is een jong en dynamisch bedrijf voor alles wat er in en om uw huis, kantoor en utiliteitsgebouw verbouwd, gerestyled en gemonteerd dient te worden.

Door jarenlange ervaring in onder andere de bouw, afbouw en inrichting/interieur branche, bent u bij ons aan het juiste adres voor een deskundig advies en de daarbij behorende aandacht voor uw wensen.

Of het nu gaat om de verbouwing van uw badkamer, plaatsen en aansluiten van een keuken, het leveren en monteren van raamdecoratie en/of zonwering in uw kantoor, of het vervangen van deurbeslag in een ziekenhuis of school, al deze ambachten zitten in ons pakket. Ook zijn wij gespecialiseerd in interieur- en verbouwadviezen.

Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak om al uw wensen en idealen door te spreken. Een afspraak kan aan huis gemaakt worden, daar waar bijvoorbeeld direct een aantal maatvoeringen genomen kunnen worden of we kunnen bij één van onze partners met een werkplaats en/of showroom afspreken.

Naar onze website