SMARTIFY YOUR HOME

Jacobs Cuijk wonen – slapen

Gildekamp 15
5431 SP Cuijk
Nederland

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09.30-18.00
  • Woensdag: 09.30-18.00
  • Donderdag: 09.30-18.00
  • Vrijdag: 09.30-18.00
  • Zaterdag: 09.30-18.00
  • Zondag: Gesloten
flagshipstore
Bij een flagshipstore kun je het complete productaanbod van Zonnelux bekijken. Zij geven advies op maat over de mogelijkheden, productkenmerken en bedieningsvormen.
Slimme Raamdeco

Bij deze dealer kun je terecht voor slimme raamdecoratie. Zij geven advies op maat over de diverse bedieningen en smart home mogelijkheden. Ervaar comfort en eenvoud in een stijlvol design.

Piet Boon

Bij deze dealer vind je de Piet Boon by Zonnelux collectie. Zij geven advies op maat over de kenmerken en mogelijke combinaties van de producten. De collectie bestaat uit stijlvolle, functionele en tijdloze raamdecoratie waar aandacht voor detail centraal staat.

Locatie

Meer over Jacobs Cuijk wonen – slapen

VAKMANSCHAP
Met de juiste opleiding in onze zak kunnen wij u van een heel goed binnenhuis advies voorzien. Het klinkt vanzelfsprekend, maar bij ons wordt u niet gepusht in een bepaalde richting. Een deskundig advies en een eerlijke mening is wat u van ons kunt verwachten.

ADVIES AAN HUIS
Nadat u een selectie heeft gemaakt van een aantal stalen, adviseren wij deze een aantal dagen mee naar huis te nemen. Dit om een goede indruk te krijgen in uw eigen interieur en zo tot de juiste keuze te komen. Een telefoontje naar ons is voldoende en wij komen aan huis, geven waar nodig nog advies en nemen vakkundig de maten op.

GRATIS EN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
Hierna maken wij een vrijblijvende, gratis offerte. Wanneer mogelijk zelfs meteen. Is deze naar uw zin dan gaan wij het productieproces in gang zetten. Mocht het onverhoopt niet naar uw zin zijn, nemen wij de stalen weer mee en gaan bij u als goede vriend weer weg. Zo hopen wij tevreden klanten te krijgen en te houden.

Mocht er per ongeluk toch iets mis gaan, staan wij garant voor een uitstekende service. De klanten die u voorgingen kunnen dat beamen.

Naar onze website