Houten jaloezieën De houten jaloezieën in de keuken zorgen voor een intense lichtinval. Leverbaar vanaf €203,- Meer info over houten jaloezieën
De Gordijnenman - Deventer
Showroom De Gordijnenman - Deventer

De Gordijnenman - Deventer

Joh. van Vlotenlaan 89
7412 CS Deventer info@degordijnenman.nl 06-21811387
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Op afspraak
Woensdag Op afspraak
Donderdag 09.00 - 21.00
Vrijdag Op afspraak
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

Over De Gordijnenman - Deventer

Is uw interesse gewekt voor De Gordijnenman, kom dan op donderdag tussen 9 en 21 uur naar de winkel en bekijk het assortiment. Laat u helpen en adviseren en geef aan wat u zoekt. Neem eventueel kleurstalen en bouwtekeningen /afmetingen mee zodat ik voor u een grove berekening van de prijs kan maken. Op basis daarvan kan ik gelijk een afspraak met u maken om te komen opmeten en u een offerte via de mail of post te zenden. Na uw akkoord met deze offerte overleggen wij de levertijd.

Ik probeer altijd binnen 2/3 weken te leveren, afhankelijk van de hoeveelheid werk en afhankelijk van mijn leveranciers.U kunt ook nog bij mij op de markt terecht op vrijdagochtend op De Brink in Deventer. Maar voor een beter overzicht van de collectie is het makkelijker om in mijn winkel te komen op donderdag. Als de producten klaar zijn om ze te monteren neem ik contact met u op en maken wij daarvoor een afspraak.

Al vanaf 1989 vind je De Gordijnenman vind je De Gordijnenman op de markt, heel Nederland heb ik al doorkruist. De verkoop is veranderd van de losse- meter verkoop naar op maat gemaakte gordijnen inclusief montage. Door deze verandering staan wij nu nog slechts 1 x per week op de markt, te weten in Deventer vooraan op De Brink bij Bakkerij Bart, en daar bied ik een klein deel van de collectie uit de winkel aan en een gedeelte meubelstoffen.  Ook voor gestreept markiesdoek, ongebleekt katoen etc. kunt u op de markt terecht.

Couponcode

Gebruik deze code en u onvangt 10% korting op uw bestelling! Couponcode ontvangen

Stel uw vraag of bel mij terug...

Heeft u een vraag aan ons of wenst u te worden teruggebeld? Laat het ons weten...
Offerte aanvragen?

Is uw interesse in onze producten gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan...

Bedankt

Hartelijk dank voor het invullen van het formulier.
U ontvangt een e-mail met een kortingsvoucher op het door u opgegeven e-mailadres.

Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!


Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!