SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Jaloezieën

Ben je op zoek naar een tijdloze raamdecoratie? Dan zijn jaloezieën wellicht wat voor jou! De horizontale lamellen filteren het daglicht prachtig. Bovendien is de raamdecoratie geschikt voor ieder interieur, van modern tot landelijk, er is altijd een jaloezie die bij je past.

Horizontale jaloezieën woonkamer
Horizontale jaloezieën lichtinval

Praktische aluminium jaloezieën

Door de lamellen van de aluminium jaloezieën schittert het daglicht prachtig. Zonnelux heeft een ruim aanbod aan kleuren en verschillende lamelbreedtes. Wist je dat aluminium jaloezieën op maat worden gemaakt en praktisch zijn in onderhoud? 

Aluminium jaloezieën op maat

Houten jaloezieën op maat

Houten jaloezieën zijn een maatwerk product, waar veel ambachtelijk handwerk aan te pas komt. Ze brengen warmte en sfeer in het interieur. Het natuurlijke materiaal heeft dikkere lamellen, waardoor het je raam nog meer body geeft. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met diverse lamelbreedtes en kleuren zoals het populaire zwart of bruin. 

Houten jaloezieën op maat

Jaloezieën voor draai-kiepramen

Raamdecoratie vinden voor een draai-kiepraam kan een uitdaging zijn, je wil het raam kunnen kiepen en blijven openen. De jaloezieën van Zonnelux kun je monteren zonder te boren. De montage hiervan kan via klemsteunen met zijgeleiding of met het Perfect Fit systeem. 

Eindeloze mogelijkheden

In één simpele beweging bepaal je de perfect lichtinval. Door te spelen met het licht creëer je de sfeer die past bij de ruimte en het moment van de dag. De lamellen vormen vaak een mooi lijnenspel op de muur of vloer.

Raamtypes

Jaloezieën zijn mogelijk bij standaard ramen, trapezium ramen, draai-kiepramen, deuren, kunststof kozijnen en in erkers

Elektrische bediening

Elektrische bediening is mogelijk

Filter het daglicht

De lichtinval is afhankelijk van de lamelbreedte

Garantie

24 maanden

Jaloezieën voor trapezium ramen

Bijzondere raamvormen zoals een trapezium zijn erg populair in de architectuur. Aluminium en houten jaloezieën zijn hier een geschikte raamdecoratie voor. Om de lamellen te kunnen blijven kantelen lopen deze trapsgewijs omhoog, let op, de jaloezieën kun je alleen optrekken bij het rechte gedeelte. 

Zwarte jaloezieën zijn een ware trend

Je ziet tegenwoordig veel jaloezieën in de kleur zwart of antraciet. Deze donkere kleuren zijn goed te combineren met een neutraal interieur. Door het contrast vormt het een echt statement. Daarnaast zijn zwarte jaloezieën op maat stijlvol en een sieraad voor je raam. 

Houten jaloezieën

Elektrisch te bedienen jaloezieën

Hangen de jaloezieën op een lastig te bereiken plek of wil je graag extra comfort ervaren? Dan is elektrische bediening de uitkomst. Je bedient de aluminium of houten jaloezieën via de pullbediening, afstandsbediening of via de app. Maak je raambekleding nog slimmer door timers of scènes in te stellen. 

Ambacht

De jaloezieën worden ambachtelijk geproduceerd in onze eigen fabriek in Europa. Hier worden alle producten van Zonnelux met aandacht gemaakt en verzonden naar de stoffeerder. Deze monteert het bij je thuis zodat jij bent verzekerd van een kwaliteitsproduct voor je interieur. 

Jaloezieën ambachtelijk handwerk

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze Zonnelux specialisten adviseren je graag. Vind een Zonnelux specialist bij jou in de buurt, kom langs en ervaar de mogelijkheden.