SMARTIFY YOUR HOME

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een tijdloos raamdecoratie product en daarmee geschikt voor ieder interieur: van modern tot landelijk. De jaloezie op maat maakt je interieur compleet.

Horizontale jaloezieën woonkamer
Horizontale jaloezieën lichtinval

Houten jaloezieën en aluminium jaloezieën

Zonnelux heeft houten jaloezieën en aluminium jaloezieën in haar assortiment. De mogelijkheden van zowel houten als aluminium jaloezieën zijn enorm. Ze zijn geschikt voor verschillende raamtypes, grote afmetingen en kunnen gemotoriseerd geleverd worden. Alle eigenschappen vind je op de productpagina's.

Houten jaloezieën

De trend van het moment: zwarte jaloezieën

Je ziet tegenwoordig veel jaloezieën in de kleur zwart of antraciet. Deze donkere kleuren zijn goed te combineren met een neutraal interieur. Door het contrast vormt het een echt statement. De jaloezieën zijn daarmee een echt sieraad voor je raam. Daarnaast zijn zwarte jaloezieën ook stijlvol. Donkere jaloezieën op maat voegen warmte en sfeer toe aan je interieur.

Houten jaloezieën

Eindeloze mogelijkheden

In één simpele beweging bepaal je de perfect lichtinval. Door te spelen met het licht creëer je de sfeer die past bij de ruimte en het moment van de dag. De lamellen vormen vaak een mooi lijnenspel op de muur of vloer.

Volledig naar eigen wens

Je kunt jaloezieën helemaal naar eigen wens samenstellen. Ga je voor hout, aluminium of leer? Kies je voor een donkere of lichte kleur? Wil je een brede of smalle lamel en ga je voor een ladderband? Vind je het lastig om een keuze te maken, dan adviseert de Zonnelux specialist je graag.

Elektrische bediening

In ons leven staat gebruiksgemak steeds vaker centraal. We willen producten die eenvoudig te bedienen zijn. Jaloezieën op maat kunnen geleverd worden met elektrische bediening. Zo wordt het openen van een jaloezie een fluitje van een cent.

Filter het daglicht

Tussen de lamellen door schijnen de zonnestralen zo naar binnen. Met jaloezieën kun je de richting van het zonlicht dat de kamer binnenkomt en de intensiteit ervan regelen. En dat allemaal in één handomdraai.

Zwarte houten jaloezieën in de woonkamer
Horizontale jaloezieën lichtinval

Houten jaloezieën bij Fajah Lourens

Kleur 8767 (50 mm) met ladderband 251 (25 mm)

Aluminium jaloezieën in woonkamer
Aluminium jaloezieën in woonkamer

Witte aluminium jaloezieën

Witte houten jaloezieën in de eetkamer
Houten jaloezieën met handbediening

Witte houten jaloezieën

Kleur 8760 (65 mm)

Zwarte aluminium jaloezieën
Zwarte aluminium jaloezieën

Zwarte aluminium jaloezieën

Kleur 9112 (50 mm)

Ambacht

Alle jaloezieën worden op maat gemaakt in onze fabriek in Europa. Onze jaloezieën worden altijd gratis ingemeten door een professionele Zonnelux specialist bij jou in de buurt. Hierdoor ben je verzekerd van een passend kwaliteitsproduct voor je interieur.

Jaloezieën ambachtelijk handwerk

Kleuren

Bij jaloezieën op maat heb je keuze uit vele materialen, kleuren en ladderbanden. Alle kleurstalen zijn te bekijken bij de onze Zonnelux specialisten.

Jaloezieën kleurstalen aluminium en hout

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Onze Zonnelux specialisten adviseren je graag. Vind een Zonnelux specialist bij jou in de buurt, kom langs en ervaar de mogelijkheden.

Hoe nu verder?

 • Bezoek een Zonnelux specialist

  Een expert op het gebied van raamdecoratie geeft je persoonlijk advies op maat met een bijpassende offerte. Wat moet je meenemen? Noteer de afmetingen van het raam en maak foto’s.

  Showroom Zonnelux
 • Inmeten

  Heb je besloten welk raamdecoratie product je gaat kiezen? Super! De Zonnelux specialist komt bij je langs om het raam exact op te meten. Zo zorgen we dat het product straks perfect past.

  Houten jaloezieën in badkamer
 • Productie

  Wij produceren je raamdecoratie in eigen fabrieken in Europa. Al jouw wensen komen samen in de prachtige op maat gemaakte raamdecoratie.

  Productie Zonnelux producten
 • Montage aan huis

  Het monteren van raamdecoratie moet met zorg gebeuren. Zonnelux specialisten bieden montage aan huis. Je hoeft je dan nergens zorgen over te maken en het product wordt vakkundig gemonteerd. Informeer naar de mogelijkheden.

  Witte houten jaloezieën lamellen