SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Passende oplossing voor grote raampartij met schuine zijdes

Bijzondere raamvormen, Binnenkijken, Oplossingen, Inspiratie

Deze moderne woning heeft een enorme raampartij, met een nok van circa 10 meter hoog. Dat zien we niet vaak! Bovendien gaat het om een trapezium raam; een raam met schuine zijdes. De bewoners gingen langs bij Van Eijk Interieurstyling uit Eindhoven voor een advies op maat.

‘’Van Eijk Interieurstyling kenden we al. Zij hebben ons vaker geholpen bij de inrichting van ons huis. De raamdecoratie was de laatste stap in ons nieuwe huis. We verhuisden in de winter en besloten toen om enkel gordijnen op te hangen. In de zomer konden we beter inschatten hoe de lichtinval was en hoe warm het zou worden met de grote glaswand op het Zuiden.’’

Aluminium jaloezieën trapezium raam
Aluminium jaloezieën trapezium raam

Door een tijdje in een huis te wonen, weet je beter waar je raamdecoratie aan moet voldoen

Wensen van de bewoners voor de raamdecoratie

In het keuzeproces voor de raamdecoratie was het kantelen van de raambekleding een belangrijke eis van de bewoners. ‘’Op deze manier kunnen we de lichtinval gemakkelijk bepalen. Daarnaast moest de raamdecoratie passen bij de stijl van ons huis. Ik had me online al georiënteerd en zag dat jaloezieën en lamellen een optie waren. Jaloezieën vinden we mooier’’. Aluminium jaloezieën voldoen aan alle wensen: geschikt voor trapezium ramen én grote raampartijen, je kunt spelen met de lichtinval door het kantelen van de horizontale lamellen en aluminium jaloezieën passen perfect in een modern interieur.

Aluminium jaloezieën trapezium raam
Aluminium jaloezieën
Aluminium jaloezieën

De aluminium jaloezieën zijn een toevoeging aan ons interieur

‘’We zijn erg blij met het eindresultaat. Uiteindelijk hebben we gekozen om de hele raampartij te voorzien van aluminium jaloezieën (kleurnummer 9082). Deze raamdecoratie past heel goed bij ons huis. We waren eerst bang dat de jaloezieën het zicht naar buiten zouden beperken, maar dat is helemaal niet zo. Ik vind de aluminium jaloezieën zelfs een echte toevoeging aan ons interieur. Het voegt qua sfeer en uitstraling veel toe aan onze woning’’.

Wil je een advies op maat?

Onze Zonnelux verkooppunten helpen je graag bij je keuze.

Aluminium jaloezieën trapezium raam

Wil je een advies op maat voor jouw specifieke raam? Bezoek een van onze verkooppunten of vraag een telefonisch adviesgesprek aan. De Zonnelux specialisten helpen je graag bij jouw keuze voor op maat gemaakte raamdecoratie.

Meer blogs