SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Houten jaloezieën in chic-industrieel interieur

Binnenkijken, Inspiratie

“Pascal en Bart vonden midden in Breda hun ideale huis. Tot voor kort was hier Bureau Burgerzaken gevestigd. Ze kochten de loft op papier. Na een intensieve verbouwing werd het een chic-industrieel woonhuis met houten jaloezieën van Zonnelux. Wie niet waagt, wie niet wint.” – reportage ‘Een Grote Gok ‘, Stijlvol Wonen.

Chic industrieel: robuust en eigentijds

Een chic-industrieel interieur wordt gekenmerkt door de robuuste uitstraling met een stoer karakter. Strakke lijnen worden gecombineerd met ronde vormen. In deze woonkamer zijn de donkere houten jaloezieën van Zonnelux een ware blikvanger. Deze komen in verschillende ruimtes terug wat zorgt voor consistentie in het interieur.

Woonkamer

Speels en stoer effect

Liefhebbers van industriële interieurs kunnen hun hartje ophalen bij het zien van deze moderne zwarte keuken. Door de hanglampen op verschillende hoogtes te hangen creëer je een speels effect. De massiefhouten keukentafel met stalen onderstel en de steenstrips met baksteen look zorgen voor een stoere uitstraling.

Meer inspiratie?

Laat je inspireren op onze inspiratiepagina met verschillende interieurstijlen, woonruimtes en raamdecoratie producten.

Houten jaloezieën in de slaapkamer

In de slaapkamer zijn ook houten jaloezieën geplaatst. Door de lamellen te kantelen reguleer je het licht voor een prachtig lijnenspel. Hier zijn ze gecombineerd met gordijnen voor een nog warmer effect én extra privacy. Wist je dat raamdecoratie meewerkt aan energiebesparing?

Wil je meer van dit interieur zien of jezelf nog meer laten inspireren? Bekijk dan onze Pinterest pagina. Ook kun je de brochure gratis aanvragen of bezoek een Zonnelux-specialist. Zij adviseren je persoonlijk en laten de producten in de showroom zien.

 

 

 

Foto's: Denise Zwijnen – “Stijlvol Wonen” - © Sanoma Regional Belgium N.V.

Meer blogs