SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Houten jaloezieën in chic-industrieel interieur

Binnenkijken, Inspiratie

“Pascal en Bart vonden midden in Breda hun ideale huis. Tot voor kort was hier Bureau Burgerzaken gevestigd. Ze kochten de loft op papier. Na een intensieve verbouwing werd het een chic-industrieel woonhuis met houten jaloezieën van Zonnelux. Wie niet waagt, wie niet wint.” – reportage ‘Een Grote Gok ‘, Stijlvol Wonen september 2017

Houten jaloezieën zwart woonkamer

De blikvanger van de chic-industriële woonkamer zijn de donkere houten jaloezieën van Zonnelux. De houten jaloezieën komen in verschillende ruimtes in deze woning terug, wat zorgt voor consistentie in het interieur.

Woonkamer

Liefhebbers van industriële interieurs kunnen hun hartje ophalen bij het zien van deze moderne zwarte keuken. Door de hanglampen op verschillende hoogtes te hangen creëer je een speels effect. De massiefhouten keukentafel met stalen onderstel en de steenstrips met baksteen look zorgen voor een stoere uitstraling.

Meer inspiratie?

Laat je inspireren op onze inspiratiepagina met verschillende interieurstijlen, woonruimtes en raamdecoratie producten.

Bekijk de inspiratiepagina
Houten jaloezieën zwart slaapkamer

Ook in de stijlvolle slaapkamer komen de houten jaloezieën terug. In deze ruimte worden de jaloezieën gecombineerd met gordijnen. Dit geeft een nog warmer effect.

Houten jaloezieën studeerkamer

Meer van dit interieur bekijken? Kijk verder op Pinterest. Voor meer informatie over houten jaloezieën kun je een Zonnelux specialist bezoeken of advies op maat aanvragen.

Foto's: Denise Zwijnen – “Stijlvol Wonen” - © Sanoma Regional Belgium N.V.

Meer blogs