Decorama Interieur

Rodendijk 40
2980 Zoersel
België

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 10.00-18.00
  • Woensdag: 10.00-18.00
  • Donderdag: Op afspraak
  • Vrijdag: 10.00-18.00
  • Zaterdag: 10.00-17.00
  • Zondag: Gesloten

Locatie

Meer over Decorama Interieur

Meer dan 30 jaar geleden werd Decorama opgericht, een familiebedrijf waar momenteel Patricia Delaplace het roer in handen heeft. Door ervaring, vakmanschap, creativiteit en een uitmuntende service groeide het bedrijf uit tot een inspiratiebron op het vlak van textiel in al zijn aspecten.

Waar we zeker belang aan hechten is het feit dat raamdecoratie niet alleen functioneel moet zijn maar ook mooi moet ogen. Het is en blijft een belangrijke sfeermaker in het interieur. Bij Decorama hebben we het geluk dat we kunnen beschikken over een dynamisch en creatief team dat open staat voor alle stijlen en smaken. Zo kunnen wij, samen met U, op een persoonlijke en originele manier vorm geven aan uw interieur door kleur, materiaal en vormgeving op elkaar af te stemmen om zo tot een passend geheel te komen.

U vind bij ons dan ook een uitgelezen selectie gordijnen, overgordijnen, binnenzonwering, vloerbekleding en behang, die zorgvuldig worden geselecteerd – zowel qua product als qua stijl – hierbij speelt ook de kwaliteit een belangrijke rol . Ook zetels laten stofferen kan bij Decorama.

Ons team van naaisters en plaatsers hebben de “deskundigheid en ervaring” waardoor men van vakmanschap kan spreken. Al onze gordijnen worden dan ook gemaakt in eigen atelier. Naaisters ontfermen zich over de onberispelijke afwerking van uw raamdecoratie terwijl ons plaatsingsteam zorgt voor de definitieve afwerking van uw raamdecoratie door deze met veel zorg en nauwkeurigheid te plaatsen met als doel een “perfect” eindresultaat.

Onze service en nazorg beschouwen we als een van onze belangrijkste troeven. De klanten worden persoonlijk en professioneel begeleid en krijgen advies in de showroom of indien gewenst na afspraak bij u thuis. Ook na de levering en plaatsing kunnen de klanten rekenen op een degelijke service.

Naar onze website