SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Woonhuys Homan

Raamdecoratie op maat - Woonhuys Homan

Reigerhof 95
2914 KE Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Maandag: 13.00-17.30
  • Dinsdag: 09.00-17.30
  • Woensdag: 09.00-17.30
  • Donderdag: 09.00-17.30
  • Vrijdag: 09.00-21.00
  • Zaterdag: 09.00-17.00
  • Zondag: Gesloten
flagshipstore
Bij een flagshipstore kun je het complete productaanbod van Zonnelux bekijken. Zij geven advies op maat over de mogelijkheden, productkenmerken en bedieningsvormen.
Slimme Raamdeco

Bij deze dealer kun je terecht voor slimme raamdecoratie. Zij geven advies op maat over de diverse bedieningen en smart home mogelijkheden. Ervaar comfort en eenvoud in een stijlvol design.

Locatie

Meer over Woonhuys Homan

Vivante Homan neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur. Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Vivante Homan adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. Aan de Reigerhof 95 in Nieuwerkerk aan de IJssel vindt u onze showroom. Een interieurwinkel gespecialiseerd in muurbekleding, raambekleding en vloerbedekking. Als u geen doorsnee inrichting wilt, bent u bij Vivante Homan aan het goede adres. Wij zijn een team van adviseurs dat op een creatieve manier invulling geeft aan uw wensen. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om uit de vele mogelijkheden een bij u passend interieur te kiezen. Komen we er in de winkel niet uit, dan komen we graag bij u thuis voor een persoonlijk advies. Uiteraard meten wij alles zelf op, en zorgen we voor een vakkundige plaatsing. U bent van harte welkom bij ons in de winkel voor een vrijblijvend advies.

Naar onze website