Villavier home

Brinkstraat 4
7591 DP Denekamp
Nederland

Routebeschrijving

Openingstijden

  • Maandag: Op afspraak
  • Dinsdag: Op afspraak
  • Woensdag: 10.00-18.00
  • Donderdag: 10.00-18.00
  • Vrijdag: 10.00-18.00
  • Zaterdag: 10.00-16.00
  • Zondag:

Locatie

Meer over Villavier home

Woonwinkel en interieuradvies
Villavier home gaat voor beleving en gevoel en is dé winkel in Denekamp voor unieke meubels, interieurontwerpen, woonaccessoires en decoratie voor jouw woning.

Wekelijks nieuwe woonaccessoires

Iedere week wordt de winkel aangevuld met een nieuwe collectie. Wij zijn altijd op zoek naar de meest unieke en sfeervolle meubels en accessoires.
Wij maken van jouw huis een “thuis”.
De meeste accessoires en meubels hebben een eigen verhaal.

Persoonlijk interieuradvies

Naast de verkoop van accessoires en meubels geven we persoonlijk advies op het gebied van interieur en styling. Wil je eens wat anders of heb je hulp nodig bij de inrichting van je (nieuwe) woning? Wij komen graag langs om te inventariseren wat de wensen zijn zodat we een passend advies kunnen geven.

In een intakegesprek bespreken we al jouw wensen en naar aanleiding hiervan gaan we aan de slag om een zo goed mogelijk advies te maken. Afhankelijk van de grootte van het project wordt dit advies aan je gepresenteerd door middel van foto’s, schetsen, moodboards en – of 3D interieurontwerpen.

Kleuradvies op locatie

Vaak geeft een mooie kleur op de wanden een totaal andere beleving aan de ruimte.
Wij zijn gespecialiseerd in kleuradvies en helpen je graag thuis met het uitzoeken van de juiste kleuren op je wanden. Met onze prachtige verfcollecties van Pure & Original en L’authentique moet dit zeker lukken.

Meubels op maat

In onze werkplaats maken we meubels op maat. Denk hierbij aan tafels, (stelling) kasten, salontafels, wandrekken, kapstokken, tv-meubels enz. enz. Heb je iets leuks in gedachten? Kom dan zeker langs. Een mooie op maat gemaakte eiken plank met ingefreesde stalen steunen kan soms al een wereld van verschil zijn!
En wil je graag iets moois op een bepaalde plek, maar weet je niet precies wat?! Wij helpen je graag, want ontwerpen is ons vak!

Naar onze website