SMARTIFY YOUR HOME meer weten

4x fijne voordelen van elektrische vouwgordijnen

Trends, Elektrische bediening, Oplossingen, Inspiratie

Met elektrische vouwgordijnen haal je een stijlvol product én veel comfort in huis. De nieuwste technische foefjes waarmee dit raambekleding is uitgerust maken het leven een stuk makkelijker. Wil je weten hoe? We hebben alle voordelen voor je op een rijtje gezet.  

Slimme raamdecoratie - elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen: ideaal voor grote en hoge ramen

Ben je gezegend met een huis vol grote en/of hoge ramen? Daar is mening mens jaloers op, alhoewel het handmatig sluiten van je raambekleding een flinke opgave kan zijn. Elektrische bedieningssystemen zijn dan een verademing, omdat je slechts één knop nodig hebt om de stand van je raamdecoratie te wisselen. 

Dus zeg maar dag tegen je krukje en raamopener, vanaf nu regel je het simpel via een afstandsbediening.  

De elektrische vouwgordijnen zijn ook te bedienen via je mobiel of tablet.

Blog elektrische vouwgordijnen
Blog slimme raamdecoratie elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen zijn makkelijk te bedienen

Je gaat op vakantie en komt erachter dat je vergeten bent om de raambekleding te sluiten. Het overkomt de beste. Met slimme raamdecoratie is dit absoluut geen probleem, want je kunt het alsnog vanaf een afstand doen. De elektrische vouwgordijnen zijn namelijk ook te bedienen via je mobiel of tablet. Daarnaast kun je van tevoren een tijdschema instellen, waardoor je er niet meer dagelijks over hoeft na te denken. 

Slimme raamdecoratie bevordert de veiligheid in huis

Naast onze vouwgordijnen hebben wij in ons assortiment ook andere raamdecoraties die uitgerust kunnen worden met elektrische bedieningssystemen. Denk hierbij onder andere aan jaloezieën, lamellen en plisségordijnen. Dit zijn allemaal producten die doorgaans vaak worden uitgevoerd met een koord als bediening. Wanneer je kleine kinderen hebt kan het gebrek aan koorden en stangen de veiligheid bevorderen.  

Blog slimme raamdecoratie - elektrische vouwgordijnen

Elektrische vouwgordijnen gaan lang mee

Bij het handmatig besturen van raamdecoratie bestaat altijd de kans dat dit niet op de juiste manier gebeurt. Of de raambekleding is te zwaar, waardoor je meer kracht moet zetten. Met elektrische raamdecoratie voorkom je slijtage, omdat je er niet veel aan hoeft te zitten. Hierdoor worden ze ook minder snel vies. Deze factoren zorgen ervoor dat de levensduur wordt verlengd.  

Ik wil ook meer comfort in huis

Ben je enthousiast geworden? Onze specialisten staan te trappelen om jou meer te vertellen over elektrische vouwgordijn op maat te maken. Of neem een kijkje bij onze gewone vouwgordijnen. 

Meer blogs