Raambekleding op maat voor ieder interieur

Zonnelux heeft in haar assortiment veel verschillende soorten raambekleding. Van jaloezieën tot shutters. Van verduisterend tot lichtdoorlatend. Van donkere tot lichte kleuren. Door de vele mogelijkheden kunt u uw raamdecoratie product volledig naar eigen wens samenstellen. Wat u ook zoekt, bij Zonnelux vindt u altijd raambekleding op maat. Laat u inspireren door ons aanbod van verschillende raambekleding producten.

Raambekleding op maat

Zonnelux biedt raambekleding op maat voor elke raamvorm en in diverse prijsklassen. Onze raambekleding is geschikt voor iedere ruimte als u de juiste materialen kiest. Met een speciale lak zijn de aluminium jaloezieën bijvoorbeeld geschikt voor vochtige ruimtes als de badkamer en keuken. Bent u op zoek naar raamdecoratie voor een specifieke ruimte? Laat u adviseren door een expert bij een van onze Zonnelux-dealers.

De perfecte raambekleding in vijf stappen

Goede raambekleding kiezen is voor velen lastig. Het is een vast interieurelement voor de komende jaren die sfeerbepalend is voor de ruimte. Hoe komt u tot de perfecte raamdecoratie voor uw interieur? Wij helpen u graag op weg met deze vijf stappen:

  1. Noteer om te beginnen uw eisen: verduisterend of transparant, functie van de ruimte, wel of niet vochtbestendig.
  2. Ga op zoek naar inspiratie om te ontdekken wat u mooi vindt. Kijk daarbij naar modellen, kleuren, materialen en sfeer
  3. Maak foto’s van de ruimte en de ramen waarvoor uw raambekleding zoekt. 
  4. Meet vervolgens uw ramen en schrijf de afmetingen op. 
  5. Bezoek een Zonnelux-dealer bij u in de buurt. Zij kunnen u adviseren en een offerte op maat samenstellen.

 

De sfeerbepaler in uw interieur

Raamdecoratie is een echte sfeerbepaler in uw interieur. Met dit stylingelement kunt u uw interieurstijl verder vormgeven. Daarnaast helpt raambekleding om de warmte buiten te houden, kunt u een ruimte verduisteren of met het zonlicht spelen. De lamellen van jaloezieën creëren een lijnenspel en geven daarmee een bijzonder effect aan het interieur. Met (semi)transparante stoffen kunt u het daglicht filteren. De zonnestralen schijnen dan minder fel naar binnen.