Houten jaloezieën De houten jaloezieën in de keuken zorgen voor een intense lichtinval. Leverbaar vanaf €203,- Meer info over houten jaloezieën
Rodeo Wonen - Roden
Showroom Rodeo Wonen - Roden

Rodeo Wonen - Roden

Kanaalstraat 23-25
9301 LP RODEN info@rodeowonen.nl 050-5017835
Openingstijden
Maandag 13:00 – 18:00
Dinsdag 09:30 – 18:00
Woensdag 09:30 – 18:00
Donderdag 09:30 – 21:00
Vrijdag 09:30 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Over Rodeo Wonen - Roden

Ruim dertig jaar staat Rodeo Wonen ondertussen garant voor een totaalaanbod op het gebied van woninginrichting. Dat vloeren volop de aandacht krijgen aan de Kanaalstraat 25 is niet zo wonderlijk. Veel particulieren en bedrijven maakten niet alleen kennis met het kwaliteitsaanbod, maar zagen hun droomwensen eveneens vertaald in een perfect resultaat.
Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe aankleding voor uw interieur, dan hoeft u na een bezoek aan Rodeo Wonen niet verder te zoeken. Achter de gevel van het bedrijf schuilt de mooiste woninginrichter van Noord Nederland. De medewerkers krijgen regelmatig te horen dat de winkel groter is dan de klanten in eerste instantie denken. Ook niet wonderlijk, want wie een bezoek brengt aan Rodeo Wonen komt oog in oog te staan met een scala aan mogelijkheden die stuk voor stuk op fraaie wijze worden gepresenteerd. Naast houten vloeren van het merk Terra Antica en Old Dutch kan mer er onder meer ook terecht voor laminaat en hout van het merk Quick Step.

Het laminaataanbod wordt gecompleteerd met de topmerken Meister, Berry Floor en Parador, terwijl de marmoleum vloeren van het toonaangevende merk Forbo de visie op kwaliteit nogmaals bevestigen.
Lust voor het oog

Bent u op zoek naar prachtige interieurstoffen, dan zijn de stoffen van de merken Artelux, Kendix en De Ploeg een lust voor het oog. Wie met zijn interieur bezig is moet hier toch echt eens een keer langskomen, want op het gebied van binnen en buitenzonwering (Bécé, Zonnelux, Verosol en Pirisol) verdedigt Rodeo Wonen eveneens een sterke reputatie die keer op keer wordt waargemaakt.

Tevredenheid
Het enthousiaste team van Rodeo Wonen is pas tevreden wanneer de klant dat is. Of het nu gaat om prachtig tapijt, dat met de merken Bonaparte, Desso, Parade en Ambiance overigens ook ruimschoots is vertegenwoordigd, of PVC vloeren van de merken Metrofloor en TFD. Rodeo Wonen zet van begin tot eind in op kwaliteit; van het advies in de winkel tot de daadwerkelijke uitvoering. Tenslotte is er bij Rodeo Wonen eveneens een uitgebreid horren programma aanwezig van het merk Unilux.

Nog niet overtuigd? Kom dan gerust eens langs. Rodeo Wonen, niet alleen meer voor Roden en omstreken, maar wel altijd dichtbij huis. En de koffie staat klaar!

Couponcode

Gebruik deze code en u onvangt 10% korting op uw bestelling! Couponcode ontvangen

Stel uw vraag of bel mij terug...

Heeft u een vraag aan ons of wenst u te worden teruggebeld? Laat het ons weten...
Offerte aanvragen?

Is uw interesse in onze producten gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan...

Bedankt

Hartelijk dank voor het invullen van het formulier.
U ontvangt een e-mail met een kortingsvoucher op het door u opgegeven e-mailadres.

Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!


Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!