Houten jaloezieën De houten jaloezieën in de keuken zorgen voor een intense lichtinval. Leverbaar vanaf €203,- Meer info over houten jaloezieën
Van der Wilt Woninginrichting - Berkel en Rodenrijs
Showroom Van der Wilt Woninginrichting - Berkel en Rodenrijs

Van der Wilt Woninginrichting - Berkel en Rodenrijs

Noordeindseweg 134
2651 CX Berkel en Rodenrijs info@wiltwoninginrichting.nl 010-5112321
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 13:30 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag 09:30 - 16:00
Zondag Gesloten

Over Van der Wilt Woninginrichting - Berkel en Rodenrijs

WIE ZIJN WIJ?

Van der Wilt Woninginrichting is een klein bedrijf waar vakwerk voorop staat, een persoonlijk advies uit praktijkervaring staat hier hoog in het vaandel.

Al sinds de veertigerjaren is Van der Wilt Woninginrichting actief in het stofferen en aankleden van woningen. Inmiddels is Van der Wilt uitgegroeid tot een echt familiebedrijf en een volwaardig woninginrichter met een ruim aanbod voor vloerbedekking, slaapcomfort, raamdecoratie, buitenzonwering, en horren.

Het winkelpand aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs, waar het ook ooit begon, is een vertrouwd adres voor klanten uit de hele regio. ‘Mensen weten ons altijd weer te vinden als ze gaan verhuizen of toe zijn aan een ander interieur,‘ weet Gerard Vermeulen te vertellen, hij runt al jaren het familiebedrijf en oefent zijn beroep al zo’n 40 jaar uit, hij heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Al 40 jaar komt hij bij zijn klanten thuis om ze te helpen met en nieuwe ideeën op te doen voor het inrichten van hun woningen. Inmiddels heeft ook zoon Ruud Vermeulen zich gevestigd in het bedrijf, hij zit inmiddels al zo’n 11 jaar in het vak en doet dit met veel plezier.

Als vakmensen helpen zij u graag met het maken van uw keuze uit het ruime assortiment op het gebied van vloerbedekking, slaapcomfort, raamdecoratie, buitenzonwering en horren.

Het verwijderen en afvoeren van bestaande vloerbedekking alsmede het afvoeren van uw oude matrassen, bedbodems e.d. is iets wat bij een nieuwe levering als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Kom eens langs in de winkel/showroom, u zult zien dat vakwerk ook betaalbaar kan zijn!

Stel uw vraag of bel mij terug...

Heeft u een vraag aan ons of wenst u te worden teruggebeld? Laat het ons weten...
Offerte aanvragen?

Is uw interesse in onze producten gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan...

Bedankt

Hartelijk dank voor het invullen van het formulier.
U ontvangt een e-mail met een kortingsvoucher op het door u opgegeven e-mailadres.

Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!


Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!