Houten jaloezieën De houten jaloezieën in de keuken zorgen voor een intense lichtinval. Leverbaar vanaf €203,- Meer info over houten jaloezieën
Woonstudio Bennekom - Bennekom

Woonstudio Bennekom - Bennekom

Marktplein 7
6721JG Bennekom woonstudiobennekom@icloud.com 0318-430309
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Over Woonstudio Bennekom - Bennekom

Welkom bij Woonstudio Bennekom

Voor o.a. PVC-vloeren, tapijt, gordijnen, karpetten, marmoleum, vinyl, laminaat, wandbekleding en zonwering kunt u bij Woonstudio Bennekom terecht. Alles op het gebied van woningstoffering kunt u bij ons vinden. Wij volgen de nieuwe trends en materiaalontwikkelingen in de interieurbranche, zodat wij van Woonstudio Bennekom u de meest actuele producten kunnen aanbieden! Wij kunnen al uw persoonlijke vragen en wensen doornemen en u verder adviseren bij bijvoorbeeld een nieuwe vloer. Natuurlijk worden al onze producten speciaal voor op naar maat en naar wens gemaakt. Wij bieden u dan ook de service om het uitgekozen product bij u thuis of op kantoor te komen inmeten voor perfect maatwerk. Na een korte levertijd komen wij wederom bij u langs om het maatwerk vakkundig te installeren. Onze eigen medewerkers in de buitendienst staan garant voor een vakkundige inrichting van uw woning.

Wanneer u uw woning of bedrijfsruimte van een stijlvol interieur wilt voorzien dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn goed bereikbaar in het centrum van Bennekom. Woont u in Ede, Wageningen, Renkum, Heelsum, Rhenen of Bennekom dan is ons adres u wel bekend. Kom gerust eens langs in onze showroom in Bennekom.

Stel uw vraag of bel mij terug...

Heeft u een vraag aan ons of wenst u te worden teruggebeld? Laat het ons weten...
Offerte aanvragen?

Is uw interesse in onze producten gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan...

Bedankt

Hartelijk dank voor het invullen van het formulier.
U ontvangt een e-mail met een kortingsvoucher op het door u opgegeven e-mailadres.

Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!


Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!