Houten jaloezieën De houten jaloezieën in de keuken zorgen voor een intense lichtinval. Leverbaar vanaf €203,- Meer info over houten jaloezieën
DOTShop - Amsterdam Centrum
Showroom DOTShop - Amsterdam Centrum

DOTShop - Amsterdam Centrum

Haarlemmerdijk 46
1013 JD Amsterdam Centrum info@dot-shop.nl 020-6124030
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 18:00 uur
Woensdag 10:00 - 18:00 uur
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag Gesloten

Over DOTShop - Amsterdam Centrum

DOTshop, wat staat voor 'Design On Textile', is oorspronkelijk ontstaan toen de oprichters hun liefde voor textiel en dessins verenigde in een ontwerpbedrijf wat was gevestigd in een winkel in Amsterdam oud-west op de Jan Pieter Heijestraat 100. Dit leverde sinds de start, nu alweer 14 jaar geleden, een productlijn op van kussens en lampenkappen met flock prints en doeken met uitvergrootte zeefdruk prints waar gordijnen van werden gemaakt.

Zo ontwikkelde de DOTshop zich steeds meer in de richting van een gordijn speciaalzaak met een hele eigen visie en stijl op het gebied van raambekleding & interieur inrichting.

Inmiddels is de DOTshop uitgegroeid tot 4 inspirerende woonwinkels in Amsterdam en Haarlem met een brede collectie op woongebied en zijn de winkels versterkt met een eigen GORDIJN BUDGETSTOFFEN collectie. Deze stoffen worden rechtstreeks bij de weverijen besteld in Italie, Spanje en Turkije, zodat u, als klant, de beste prijs krijgt voor de mooiste kwaliteit!

Naast het stofferen en inrichten van prive woningen, wordt de DOTshop ook door architecten ingeschakeld voor het stofferen en inrichten van boutique hotels, modelwoningen voor makelaars & projectontwikkelaars en heel veel andere bijzondere opdrachten. Hoe dan ook, elke klant en elke project mag rekenen op het beste advies voor de desbetreffende situatie, de persoonlijke begeleiding en de beste prijs. Daar staat de DOTshop bekend om, nu alweer 14 jaar lang.

Couponcode

Gebruik deze code en u onvangt 10% korting op uw bestelling! Couponcode ontvangen

Stel uw vraag of bel mij terug...

Heeft u een vraag aan ons of wenst u te worden teruggebeld? Laat het ons weten...
Offerte aanvragen?

Is uw interesse in onze producten gewekt? Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan...

Bedankt

Hartelijk dank voor het invullen van het formulier.
U ontvangt een e-mail met een kortingsvoucher op het door u opgegeven e-mailadres.

Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!


Vul uw gegevens in en ontvang 10% korting (voucher per mail)!