Aluminium jaloezie... ... een traditioneel, functioneel en tijdloos product! Leverbaar v.a. €124,- Bekijk alle aluminium jaloezieën
Rolgordijnen... ... zoveel mogelijkheden, maken deze klassieker uniek! Leverbaar v.a. €78,- Bekijk alle rolgordijnen
Houten jaloezie... ... een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit! Leverbaar v.a. €203,- Bekijk alle houten jaloezieën
Dakraambekleding... …verduisteren kan zo mooi zijn! Leverbaar v.a. €84,- Bekijk alle dakraambekleding
Sheerlight... ...vitrage in z’n horizontale vorm! Leverbaar v.a. €255,- Bekijk alle sheerlights
Plissés... ... sfeervol en ideaal voor speciale raamvormen! Leverbaar v.a. €139,- Bekijk alle plissés
Duo rolgordijn... ... het product van dit moment! Leverbaar v.a. €153,- Bekijk alle duo rolgordijnen
Duette®... ... sfeervol en functioneel voor iedere ruimte! Leverbaar v.a. €154,- Bekijk alle duettes
Lamellen... ....Go XL, ideaal product voor grote raampartijen! Leverbaar v.a. €160,- Bekijk alle lamelgordijnen
Vouwgordijnen... ...strak met een zacht karakter! Leverbaar v.a. €182,- Bekijk alle vouwgordijnen
Paneelgordijnen... … ideaal als roomdevider! Leverbaar v.a. €227,- Bekijk alle paneelgordijnen
Woven wood... ..breng de natuur bij u binnen! Leverbaar v.a. €121,- Bekijk alle woven woods
Shutters... ... Europees product, in 5 weken geleverd! Bekijk alle shutters
Perfect Fit.. ..perfect voor draaikiepramen, montage zonder schroeven! Leverbaar v.a. €152,- Bekijk alle perfect fits
Horren... … Geniet en wij houden de insecten voor u buiten! Leverbaar v.a. €94,- Bekijk alle horren

9 augustus 2017Raamdecoratie voor in de badkamer

Na een lange werkdag is de badkamer dé plek waar je heerlijk tot rust kunt komen. De sfeer van deze ruimte is hierbij bepalend, maar ook de privacy. De juiste raamdecoratie biedt hiervoor de oplossing. Maar welke raamdecoratie is geschikt voor de badkamer? Wij laten je vijf mogelijkheden zien.


Aluminium jaloezieën
De meest gekozen soort raamdecoratie voor de badkamer zijn aluminium jaloezieën. Aluminium jaloezieën van Zonnelux zijn leverbaar in badkamerkwaliteit. Dat wil zeggen dat de jaloezieën met een blanke corrosie bestendige lak worden behandeld, waardoor ze geschikt zijn voor de badkamer of andere vochtige ruimtes. Daarnaast zijn de jaloezieën eenvoudig schoon te houden, door ze af te nemen met een vochtige doek. Tegenwoordig hoeven aluminium jaloezieën niet meer saai te zijn; ga voor jaloezieën in een warme kleur en creëer zo een rustgevende sfeer.


Rolgordijnen
Rolgordijnen in de badkamer? Het is een optie die we steeds vaker zien. Rolgordijnen zijn geheel naar eigen wensen samen te stellen en leverbaar in een XL-uitvoering. Deze soort raamdecoratie is ideaal voor dakramen en draai-kiepramen, die dikwijls voorkomen in een badkamer. Rolgordijnen in een verduisterende stof geven volledige privacy.


Plisségordijnen of Duette®
Plisségordijnen en Duette® zijn bestand tegen vocht- en condensvorming en daardoor perfect voor de badkamer. Het verschil tussen deze soorten raamdecoratie is dat een plisségordijn uit één stof bestaat en Duette® uit twee stoffen. De twee lagen bij de Duette® vormen door de plooiing een honingraat. Beide vormen zijn geschikt voor de badkamer en toepasbaar in combinatie met het Perfect-Fit systeem, wat ze ook voor draai-kiepramen en dakramen geschikt maakt.


Shutters
Shutters geven een badkamer binnen no-time een warme sfeer. Met shutters regel je eenvoudig de lichtinval en daarmee de privacy. Zolang de shutters niet nat worden en de ruimte goed wordt geventileerd, zijn shutters ook toepasbaar voor in de badkamer.

Ben je er nog niet helemaal over uit welk product het beste in jouw badkamer past? Laat je adviseren door één van onze dealers. Vind een Zonnelux-dealer in jouw buurt.

Terug naar het overzicht

Nieuws archief

2015

2014

2013