SMARTIFY YOUR HOME meer weten

Piet Boon by Zonnelux shutters

Piet Boon shutters

Meubel- en interieurontwerper Piet Boon en Zonnelux hebben de handen ineengeslagen, en gezamenlijk een stijlvolle collectie shutters met bijpassende houten jaloezieën ontworpen.

Unieke lamel

De lamel van de Piet Boon by Zonnelux shutters heeft herkenbare kenmerken. Zo is de lamel niet afgeschuind en zijn alle afrondingen minimaal gehouden. De rechthoekige lamellen sluiten mooi op elkaar aan. De shutters is beschikbaar in een lamelbreedte van 54 of 81 mm.

Piet Boon by Zonnelux shutters - rechthoekige lamellen

Natuurlijk lichtinval

De Piet Boon shutters zorgen voor een mooie lichtinval en elegante uitstraling. Hoe groter de lamel hoe meer licht er binnenvalt. De lamel van 81 mm geeft zelfs een monumentaal aanzien. Creëer een prachtig lijnenspel met deze shutters. 

Geschikt voor ieder raam

Shutters van Piet Boon by Zonnelux zijn geschikt voor veel verschillende raam- en deurpartijen. Bijvoorbeeld boogramen- of trapezium ramen, maar ook te gebruiken als stijlvolle roomdivider. Voor vrijwel ieder raamtype zijn de shuters toe te passen. 

Piet Boon by Zonnelux shutters voor bijzondere raamvormen

Ambacht

Het materiaal waar de shutters van gemaakt worden is abachi hout. Dit is een witte loofhoutsoort die goed te bewerken is. De lamellen zijn zeer vormvast, omdat ze worden vervaardigd uit kwartiers gezaagd hout. Na het lakproces blijven de houtnerfstructuren subtiel zichtbaar. Door gebruik van kwaliteitshout en ambachtelijke productie hebben de shutters een lange levensduur.

Herkenbare Piet Boon kleuren

De shutters zijn beschikbaar in de 8 herkenbare Piet Boon kleuren. De kleuren variëren van wit tot grijs en naturel tinten. Om het interieur in één geheel te stylen zijn de andere raamdecoratie uit de Piet Boon by Zonnelux collectie van dezelfde kleuren voorzien. 

Piet Boon shutters kleurstalen

Studio Piet Boon

Studio Piet Boon is een internationale design studio gespecialiseerd in totaalconcepten. Het in balans brengen van functionaliteit, schoonheid en individualiteit kenmerkt hun ontwerpen. Door optimaal gebruik te maken van de eigenschappen van de ruimte, natuurlijke materialen en het aanwezige natuurlijke licht creëren zij een prettige omgeving.

Piet Boon - Piet Boon shutters by Zonnelux

Eigenschappen Piet Boon by Zonnelux shutters

We hebben alle eigenschappen van de Piet Boon by Zonnelux shutters voor je op een rijtje gezet. Zo kun je eenvoudig controleren of de shutters passen bij het raam en jouw wensen. Wil je meer informatie? Bezoek dan een van onze Zonnelux specialisten.

Levertijd

6 tot 8 weken

Afmetingen

Een Piet Boon shutterpaneel is maximaal 260 cm hoog

Lamelbreedtes

54 mm - 81 mm

Raamtypes

Piet Boon shutters zijn mogelijk bij: standaard ramen, trapezium ramen, (half)ronde ramen, boogramen, ramen met een vijf- of zeshoek, draai-kiepramen, deuren en in een serre of erkers

Aantal kleuren

8 herkenbare Piet Boon kleuren

Garantie

24 maanden

Shutters van Zonnelux

Naast de Piet Boon collectie biedt Zonnelux nog drie soorten shutters aan. De eco-line, top-line en brushed line. Iedere shutter is gemaakt van een andere houtsoort en heeft zijn eigen voordelen. Deze shutters zijn allen voorzien van een afgeronde lamel. 

Zonnelux shutters in de woonkamer

Benieuwd naar alle opties?

Zonnelux-specialisten adviseren je graag. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt voor complete service, van inmeten tot monteren.